top of page

Om Holdet

Global Nation er et initiativ opstået udfra et ønske om at gøre en forskel for Danmark. At vende tingene lidt på hovedet og give den danske befolkning, danske virksomheder, og danske organisationer ude og hjemme, muligheden for at gøre en forskel for dem selv og andre. Dette i samspil med det offentlige.

Aktiviteter vil bare både offline og online. Vores første og største mål er at få skabt den rette infrastruktur til Global Nation. Med tilblivelsen af denne platform vil mange andre aktiviteter udspringer under Global Nation paraplyen.

Jesper Løvendahl beskrev første gang konceptet "Danmarks Intranet"(Global Nation) i 2012. Idéen har Jesper siden 2009 udviklet i samarbejde med mange andre frivillige, samt input fra en spørgeundersøgelse besvaret af over 1.000 udenlandsdanskere. Resultatet af denne kan ses i oplægget til Danmarks Intranet

 

Indsigten i Danmark som en global nation har Jesper Løvendahl fået via sin filantropiske indsats med organisationen DABGO, som han stiftede i 2006, der i dag er Danmarks største internationale forretningsnetværk med over 11.000 medlemmer, månedlige møder i over 50 byer verden over, som drives af over 100 frivillige. Jesper har boet 17 år i udlandet, Singapore, Tyskland og USA. I New York var han i sin fritid Præsident for det Danske Handelskammer. I 2012 blev han af HKH Prins Joachim tildelt titlen "Copenhagen Goodwill Ambassador" for hans frivillige arbejde med at tiltrække turisme og investeringer til København. Jesper har brugt over et årti og tusindvis af timer på at gøre en forskel for Danmark globalt, og søge en løsning på hvorledes vi digitalt og offline kan benytte vores globale ressourcer til vores allesammens fordel. 

Global Nation skal med tiden drives af de mest kvalificerede personer til opgaverne. Vi løber projektet igang indtil stafetten gives videre. Vi er blot ikke i stand til at vente på at andre tager initiativet.​​

Global Nation er politisk uafhængige, men afhængige af at gøre en forskel. Vi mener at det forpligter at gøre en indsats når man enten har mulighederne, ressourcerne eller den viden som kan gøre en kæmpe forskel. Vi vil sikre at Danmark bliver verdensmestre i disciplinen at dele viden og muligheder!

Global Nation vil gøre det lettere at "spille" på samme hold. Vi skal sammen bringe euforien tilbage fra 1992, men denne gang får vi alle en plads på det danske landshold. Global Nation skal ikke blot være et værktøj til højere velstand, men også til større sammenhængskraft og engagement.

Dit, din organisation og din virksomheds engagement og støtte er nødvendig. Det er en essentiel del af styrkelsen af Danmarks velstand, og vores individuelle muligheder for at scorer vores drømmemål i livet!

Mød Igangsætterne

Sirva Head Shots 37-001.jpg

Stifter & Landsholdstræner

Jesper Løvendahl

  • Grey LinkedIn Icon

Email: jesper@lovendahl.com

Tlf: +45 6080 8239

Mikkel Elsborg.jpg

Assisterende Landsholdstræner

Mikkel Elsborg

  • Grey LinkedIn Icon

Email: mikkel@elsborg.net

Tlf: +45 2191 1553

"Det er ikke hvem du kender, eller hvem som kender dig. Det handler om hvem og hvor mange du har hjulpet."

Our Mission

Vores Mission

At samle støtteerklæringer og funding fra danske virksomheder, organisationer, privatpersoner og det offentlige med henblik på at skabe verdens første globale digitale nation.

At fortsat presse grænserne for hvordan en nation kan forbedre sin internationale konkurrenceevne og sikre at vi skaber en digital infrastruktur som vil styrke os generationer frem.

Vores Vision

Via teknologi og engagement at blive verdensmestre i vidensdeling og muligheder. For dermed at skabe velstandsforbedringer for milliarder, så der bliver råd til gøre en endnu større forskel for alle dem som har brug for hjælp og gøre vores land endnu bedre for os alle sammen.​​

Vi har brug for din viden

bottom of page